Afhankelijkheidsverzekeringen

We leven steeds langer en als gevolg daarvan zijn er steeds meer lichamelijke en geestelijke aandoeningen die de zelfstandigheid in het dagelijks leven van de ouderen in de toekomst kunnen aantasten.

De meest voorkomende – in meer of mindere mate – zijn:

  • Invaliditeit.
  • Alzheimer.
  • Indien u niet meer zelfstandig kunt wonen.

Het is vrijwel zeker dat dit ons allemaal kan overkomen, onszelf of een oudere waarvoor we verantwoordelijk zijn of waarvoor wij moeten zorgen.

Bij MCS verzekeringen hebben we aan alles gedacht en kunnen daarom aan al onze klanten de Afhankelijkheidsverzekering aanbieden. Deze verzekering biedt u de beste zekerheid aan, zodat u zorgeloos verder kunt leven met de kwaliteit die u altijd gewend bent. Voor een zorgeloze toekomst.

Meest gestelde vragen / belangrijke info

Wat is een Afhankelijkheidsverzekering?

De afhankelijkheidsverzekering is een verzekeringspolis die speciaal is bedacht om U financieel hulp te bieden bij de financiële lasten die het gevolg zijn van het verlies aan zelfstandigheid. Het is bestemd voor personen die om verschillende redenen, bijvoorbeeld door leeftijd, ziekte of invaliditeit niet meer zelfstandig voor zichzelf kunnen zorgen, ofwel lichamelijk dan wel geestelijk en dus hulp nodig hebben van buitenaf en/of van andere mensen in hun dagelijks leven.

Doelstelling van deze verzekering

Doelstelling van de afhankelijkheidsverzekering is om de kosten af te dekken welke nodig zijn om hulp in te schakelen, zonder daarbij afhankelijk te zijn van familie of eigen financiële reserves.

Wat dekt de afhankelijkheidsverzekering?

Een afhankelijkheidsverzekering is een aangepaste verzekeringspolis volledig naar eigen wens samen te stellen. U kiest een start kapitaal die de eerste kosten dekt afhankelijk van wanneer u denkt thuiszorg nodig te hebben en dus de afhankelijkheidsverzekering ingaat. Of U kiest voor en/of een maandelijkse uitbetaling als het totale kostenplaatje in kaart is gebracht. Dit product garandeert de aangevraagde hulp en geeft u toegang tot een uitgebreid aanbod van services. Services met directe toegang voor U als de verzekeringnemer en sommige welke u kunt vinden op de website van de gekozen verzekeringsmaatschappij.

Wij begeleiden en geven u persoonlijk advies bij het aangaan van de afhankelijkheidsverzekering en bieden u pakketkortingen aan.

Eigenschappen van de verzekering

Af te sluiten tot 70 jaar.

Dekking: Bij volledige afhankelijkheid van zorg.
Uitbetaling: Maandelijkse uitkering en/of kapitaal uitbetaling.
Duur: levenslang.
Premiebetaling: Maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks tot de inwerktreding van de afhankelijkheidsverzekering.
Premie: Wordt berekend naar leeftijd, geslacht en hoogte van de uitkering bij het afsluiten van het contract.
Extra dekkingen: Toegang tot alle benodigde diensten en services voor thuiszorg.
Modules maandelijkse uitkering: Maximaal 5 modules van €500,- welke overeenkomen met een maandelijkse uitkering van €2.500,- zolang de volledige afhankelijkheid van kracht is c.q. levenslang indien nodig.
Modules eenmalige kapitaal uitkering: Maximaal 5 modules van €2.500,- welke overeenkomen met een eenmalige uitkering van €12.500,- aan het begin van de hulpbehoevendheid.

meer weten?

Vraag een offerte aan die compleet is aangepast aan uw eigen situatie, om u zo te verzekeren van een maandelijkse uitkering en/of een eenmalige kapitaaluitkering in de toekomst als U het nodig heeft. (en zo te kunnen omgaan met de de eerste kosten en aanpassing van het verlies van onafhankelijkheid).

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.