Autoverzekeringen

Elke auto is anders en heeft andere gespecificeerde dekkingen nodig. Voor deze reden is het erg belangrijk dat we gepersonaliseerde dekkingen geven om zo de zekerheid van uw auto en van uzelf te kunnen waarborgen. Bij MCS brengen wij uw persoonlijke situatie in kaart en bieden wij u de beste dekkingen in verzekeringen aan tegen concurrerende prijzen. Om u van topdekkingen te voorzien tegen de laagst mogelijke prijs.

Met onze complete advies service, kunnen we al uw zorgen op eenvoudige wijze uit handen nemen zodat u zorgeloos op reis kan gaan met de zekerheid dat u in goede handen bent.

Hoe sluit ik mijn verzekering bij MCS af?

U kunt langskomen op een van onze kantoren of geheel vrijblijvend per e-mail of telefoon een offerte aanvragen. Een van onze medewerkers helpt u graag bij het kiezen van een geschikte verzekering.

Maakt het uit of ik een nieuwe of oude auto heb?

Met onze complete advies service, kunnen we bij MCS Verzekeringen voor zowel nieuwe als (wat) oudere auto’s een geschikte verzekering samenstellen. Geen enkel probleem.

Hoe brengen jullie mijn situatie in kaart?

Ons team is geheel servicegericht en hebben een eigen schadeafdeling. In een gesprek per telefoon of bij ons op kantoor kijken wij welke verzekering het beste bij u past.

Contact MCS Verzekeringen

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.