Bij MCS-Verzekeringen staat uw gezondheid op nummer 1.

Daarom zult u met onze ziektekostenverzekering via AEGON er zeker van zijn dat wij voor, tijdens en na uw behandeling aan uw zijde staan.

Sluit voor 30 Juni uw verzekering af.

Ontvang 20% blijvende korting op uw premie.
Eerste 2 maanden gratis verzekerd.

MCS ~ Expat verzekeringen Spanje

Your health is number 1 at MCS Insurance.

That's why with our health insurance through AEGON, you can rest assured that we are by your side before, during and after your treatment.

Take out your insurance before June 30.

Receive a permanent 20% discount on your premium.
Insured for free for the first 2 months.

Expat verzekeringen Spanje

Geniet van een gezonde en fijne zomer

Enjoy a healthy and lovely summer

Expat verzekeringen Spanje

Autoverzekeringen

Elke auto is anders en heeft andere gespecificeerde dekkingen nodig. Voor deze reden is het erg belangrijk dat we gepersonaliseerde dekkingen geven om zo de zekerheid van uw auto en van uzelf te kunnen waarborgen. Bij MCS brengen wij uw persoonlijke situatie in kaart en bieden wij u de beste dekkingen in verzekeringen aan tegen concurrerende prijzen. Om u van topdekkingen te voorzien tegen de laagst mogelijke prijs.

Met onze complete advies service, kunnen we al uw zorgen op eenvoudige wijze uit handen nemen zodat u zorgeloos op reis kan gaan met de zekerheid dat u in goede handen bent.

Hoe sluit ik mijn verzekering bij MCS af?

U kunt langskomen op een van onze kantoren of geheel vrijblijvend per e-mail of telefoon een offerte aanvragen. Een van onze medewerkers helpt u graag bij het kiezen van een geschikte verzekering.

Maakt het uit of ik een nieuwe of oude auto heb?

Met onze complete advies service, kunnen we bij MCS Verzekeringen voor zowel nieuwe als (wat) oudere auto’s een geschikte verzekering samenstellen. Geen enkel probleem.

Hoe brengen jullie mijn situatie in kaart?

Ons team is geheel servicegericht en hebben een eigen schadeafdeling. In een gesprek per telefoon of bij ons op kantoor kijken wij welke verzekering het beste bij u past.

direct een offerte aanvragen?

Contact MCS Verzekeringen
close

ZOMER
AANBIEDING

SLUIT NU EEN NIEUWE AEGON POLIS AF EN KRIJG 20% KORTING OP JE PREMIE EN 2 MAANDEN GEEN PREMIE AANBIEDING EINDIGT 30 JUNI - MIS HET NIET!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.