Bij MCS-Verzekeringen staat uw gezondheid op nummer 1.

Daarom zult u met onze ziektekostenverzekering via AEGON er zeker van zijn dat wij voor, tijdens en na uw behandeling aan uw zijde staan.

Sluit voor 30 Juni uw verzekering af.

Ontvang 20% blijvende korting op uw premie.
Eerste 2 maanden gratis verzekerd.

MCS ~ Expat verzekeringen Spanje

Your health is number 1 at MCS Insurance.

That's why with our health insurance through AEGON, you can rest assured that we are by your side before, during and after your treatment.

Take out your insurance before June 30.

Receive a permanent 20% discount on your premium.
Insured for free for the first 2 months.

Expat verzekeringen Spanje

Geniet van een gezonde en fijne zomer

Enjoy a healthy and lovely summer

Expat verzekeringen Spanje

Opstal- en inboedelverzekeringen

Om u veilig en geborgen te voelen in uw eigen huis, wilt U natuurlijk de beste verzekeringsdekking tegen elke calamiteit. Bij MCS hebben wij voor elk huis en voor elk probleem een oplossing.

Nadat we een risicoanalyse hebben gemaakt van uw leef en woonsituatie, bieden wij u de best mogelijke offertes aan van verschillende verzekeringsmaatschappijen. Zodoende kunt u een weloverwogen en adequate beslissing maken en uw huis en inboedel op de best mogelijke manier verzekeren.
Ook bieden wij u regelmatig onze contact service van advies aan, zodat U zich op elk gegeven moment altijd gerust voelt van de voor U beste verzekeringen.

Hoe sluit ik mijn verzekering bij MCS af?

U kunt langskomen op een van onze kantoren of geheel vrijblijvend via onderstaand formulier een offerte aanvragen. Een van onze medewerkers helpt u graag bij het kiezen van een geschikte verzekering.

Hoe brengen jullie mijn situatie in kaart?

Ons team is geheel op servicegericht en helpt u graag. In een gesprek per telefoon of bij ons op kantoor kijken wij welke verzekering het beste bij u past.

close

ZOMER
AANBIEDING

SLUIT NU EEN NIEUWE AEGON POLIS AF EN KRIJG 20% KORTING OP JE PREMIE EN 2 MAANDEN GEEN PREMIE AANBIEDING EINDIGT 30 JUNI - MIS HET NIET!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.