Bij MCS-Verzekeringen staat uw gezondheid op nummer 1.

Daarom zult u met onze ziektekostenverzekering via AEGON er zeker van zijn dat wij voor, tijdens en na uw behandeling aan uw zijde staan.

Sluit voor 30 Juni uw verzekering af.

Ontvang 20% blijvende korting op uw premie.
Eerste 2 maanden gratis verzekerd.

MCS ~ Expat verzekeringen Spanje

Your health is number 1 at MCS Insurance.

That's why with our health insurance through AEGON, you can rest assured that we are by your side before, during and after your treatment.

Take out your insurance before June 30.

Receive a permanent 20% discount on your premium.
Insured for free for the first 2 months.

Expat verzekeringen Spanje

Geniet van een gezonde en fijne zomer

Enjoy a healthy and lovely summer

Expat verzekeringen Spanje

Waarom MCS Expat verzekeringen?

Onze uitstekende klantenservice verlenen wij altijd vanuit een van onze kantoren bij U in de buurt. Doordat U altijd geholpen wordt door een kantoor en medewerker bij U uit de buurt, ontvangt U altijd een verzekeringsvoorstel geheel afgestemd op uw persoonlijk levensstijl in Spanje. Onze missie bestaat uit het waarborgen dat onze klanten altijd zorg-vrij door het leven kunnen gaan.

MCS Verzekeringen is gespecialiseerd in zowel buitenlandse residenten als niet residenten van Spanje. MCS-verzekeringen helpt U bij het analyseren en in kaart brengen van uw risico’s. Wij zorgen altijd voor de hoogst mogelijke zekerheid en adviseren u bij elke nieuwe stap en/of levensfase.

Bij MCS Verzekeringen hebben wij een uitgebreid aanbod van verzekeringen. Verzekeringen speciaal afgestemd op Uw persoonlijke voorkeur, levensstijl en leefomstandigheden in Spanje. Ons team is geheel op servicegericht waardoor we een klantvriendelijke dienstverlening kunnen aanbieden. Wij kunnen U als klant aanspreken in Uw eigen taal. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans en beschikken over onze eigen schadeafdeling en administratie.

Ons team werkt nauw samen met de grootste en kleinste commerciële platforms en verzekeringsmaatschappijen. Door de goede samenwerking met alle partijen kunnen wij van MCS U altijd de beste service aanbieden, voor een goede prijs.

Ons doel is om effectieve oplossingen aan te dragen voor al onze klanten, aangezien wij uit eerste hand weten welke problemen er kunnen ontstaan in het dagelijks leven in Spanje.” – Annemieke Rood

Wij zitten bij U in de buurt en onze voornaamste zorg bent U.

Waarom MCS-Verzekeringen?

  • We zijn erkend, gediplomeerde verzekeringsadviseurs.
  • Wij bieden altijd de beste service, vanuit een kantoor bij U in de buurt.
  • Wij communiceren in meer dan 4 talen.
  • Gespecialiseerd in verzekeringen voor Expats in Spanje.
  • Experts op het gebied van collectieve verzekeringen.

close

ZOMER
AANBIEDING

SLUIT NU EEN NIEUWE AEGON POLIS AF EN KRIJG 20% KORTING OP JE PREMIE EN 2 MAANDEN GEEN PREMIE AANBIEDING EINDIGT 30 JUNI - MIS HET NIET!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.